Toen het nog de Diepenheimscheweg was

Het is deze week een veelbesproken plek: de Diepenheimseweg. Zo werd hier een aantal verdachten aangehouden na een wilde achtervolging én ook in de Goorse film stond de weg centraal met onder meer De Klokkenkamp (foto, 1983). Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer met oude prenten te duiken. Zo troffen we een beeld dat de weg rondom de kerk helemaal open was gebroken en een tweetal ansichtkaarten met de weg centraal.


Gerelateerde berichten

  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]
  • Fietser gewond na val op brug10 april 2018 Fietser gewond na val op brug Een fietser is vanmiddag gewond geraakt nadat hij ten val kwam op de brug over het Twentekanaal aan de Diepenheimseweg. Hij is met onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht. Waarom de […]
  • Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis6 november 2019 Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis Goor is een advocatenkantoor rijker. Zweerman Elfrink Advocaten heeft een tweede vestiging geopend in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Het kantoor dat zich volledig op […]
  • Weldammerbrug aantal dagen afgesloten1 oktober 2018 Weldammerbrug aantal dagen afgesloten De Weldammerbrug net buiten de bebouwde kom van Goor aan de Diepenheimseweg wordt een aantal dagen afgesloten voor alle verkeer. Dat zal zal gebeuren van maandag 8 tot en met vrijdag 12 […]
  • Auto in de sloot tussen Goor en Diepenheim2 februari 2020 Auto in de sloot tussen Goor en Diepenheim Op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim is vanavond een auto op zijn kop in de sloot belandt. De bestuurder was bij aankomst van de hulpdiensten spoorloos. De brandweer heeft de […]