Liza Siahaya geboren

Dennis Siahaya en Janine Oolbekkink zijn de trotse ouders geworden van hun prachtige dochter Liza. Liza zag anderhalve week geleden het levenslicht. Ze is drie weken te vroeg geboren, maar zowel kind als moeder maken het goed. De vrienden willen Dennis en Janine via deze weg nogmaals feliciteren.

liza

Gerelateerde berichten

  • Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar1 augustus 2012 Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te […]
  • Dubbel feest huize ter Elst15 augustus 2016 Dubbel feest huize ter Elst Het feest kan niet op in huize ter Elst. Vorige week werden Patrick en Monica de trotse grootouders van kleindochter Noah. Zij feliciteren Dennis en Marion van harte met de […]
  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]
  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • 120124_Kosters-Smit125 januari 2012 Burgemeester op bezoek bij jarige Kosters Jo Kosters-Smits kreeg gistermiddag hoog bezoek aan de Kwarterstraat. Burgemeester Jeroen Goudt kwam namelijk op de koffie bij de jarige. Jo passeerde vorig jaar de grens van 100 en […]