Autosleutels (Peugeot) vermist

Jaqueline is op zoek naar de autosleutels van haar Peugeot, welke ze in Goor of de directe omgeving is verloren. Kun u haar weer op weg helpen, bel haar dan op 06-10131653

Gerelateerde berichten

  • Sleutels verloren29 maart 2011 Sleutels verloren Een bruine etui met daarin peugeot autosleutel en enkele huissleutels is afgelopen zaterdag zoekgeraakt. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de sleutels verloren in de buurt van het Goorse […]
  • Sander zoekt zijn autosleutel21 juli 2016 Sander zoekt zijn autosleutel Sander is afgelopen maandag zijn autosleutel van het merk Peugeot verloren. Aan de sleutel zit een GFC-label. Waarschijnlijk is hij deze verloren tussen Het Schild en het centrum. Heeft u […]
  • Auto zwaar beschadigd na aanrijding, dader reed door7 november 2019 Auto zwaar beschadigd na aanrijding, dader reed door In de Wielewaalstraat is gisteravond een zilvergrijze Peugeot 308 zwaar beschadigd geraakt. De auto stond daar geparkeerd en werd geramd door een waarschijnlijke blauwe auto, gezien de […]
  • Winterjas zoekgeraakt bij De Ster21 januari 2012 Winterjas zoekgeraakt bij De Ster In de categorie 'vermiste artikelen' vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: "Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het […]
  • Amstel-logo fietsenrek gejat23 september 2019 Amstel-logo fietsenrek gejat Een geschenk van de familie, een ruim 30 jaar oud fietsenrek met nog het originele Amstel-logo. Het fietsenrek heeft ruim 30 jaar in Deventer gestaan, compleet met logo, in Goor waren de […]