Autosleutels (Peugeot) vermist

Jaqueline is op zoek naar de autosleutels van haar Peugeot, welke ze in Goor of de directe omgeving is verloren. Kun u haar weer op weg helpen, bel haar dan op 06-10131653

Gerelateerde berichten

  • Sleutels verloren29 maart 2011 Sleutels verloren Een bruine etui met daarin peugeot autosleutel en enkele huissleutels is afgelopen zaterdag zoekgeraakt. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de sleutels verloren in de buurt van het Goorse […]
  • Sander zoekt zijn autosleutel21 juli 2016 Sander zoekt zijn autosleutel Sander is afgelopen maandag zijn autosleutel van het merk Peugeot verloren. Aan de sleutel zit een GFC-label. Waarschijnlijk is hij deze verloren tussen Het Schild en het centrum. Heeft u […]
  • Trainingsjasje gevonden5 juli 2018 Trainingsjasje gevonden Er is een zwart trainingsjasje gevonden. De maat van het jasje wordt geschat op mt 146, de jas heeft een capuchon en is van het merk Primark.  Mist u dit jasje, bel dan met 0547-275542.
  • Winterjas zoekgeraakt bij De Ster21 januari 2012 Winterjas zoekgeraakt bij De Ster In de categorie 'vermiste artikelen' vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: "Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het […]
  • Jan neemt afscheid van de ‘bouweend’31 oktober 2011 Jan neemt afscheid van de ‘bouweend’ Het was een kwart eeuw lang een karakterestiek element in het Goorse straatbeeld. Jan op den Dries (51) in zijn rode 'bouweend'. De excentrieke Goorse timmerman neemt vandaag met pijn in […]