Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen

De begroting voor 2020 van de Veiligheidsregio, een bundeling van regionale hulpdiensten, is niet goed onderbouwd. Dat vindt burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente. Nauta adviseert de gemeenteraad daarom niet in te stemmen met het plan voor volgend jaar. Volgens Nauta is niet duidelijk waarom de Hof meer moet betalen voor arbeidshygiëne en informatieveiligheid. Deze zorgen voor een kostenstijging van 95.000 euro, zegt de burgermoeder. De gemeente vraagt nu om opheldering.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Nieuwe zuiveringsinstallatie leidingwater in Goor12 februari 2016 Nieuwe zuiveringsinstallatie leidingwater in Goor Er komt een nieuwe zuiveringsinstallatie bij de watertoren aan de rand van Goor. Waterleidingbedrijf Vitens is van plan om de nieuwe installatie aan het einde van het jaar 2020 […]
  • Motie VVD voor verbreding A1 krijgt unaniem steun16 juli 2017 Motie VVD voor verbreding A1 krijgt unaniem steun Ze kreeg de handen op elkaar van de voltallige gemeenteraad in de Hof van Twente voor het inbrengen van de zogenaamde ‘A1-motie’. Daarmee vroeg VVD-raadslid Ellen te Riele steun voor de […]
  • Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op19 december 2018 Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op Goorse automobilisten die regelmatig de snelweg A1 benutten moeten vanaf februari rekening houden met forse vertragingen door werkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft de planning voor de […]
  • Goed uit elkaar bij Salut17 juli 2019 Goed uit elkaar bij Salut ‘Goed Uit Elkaar’ is een nieuwe vorm van begeleiding. Deskundigen die al jaren ervaring hebben met het begeleiden van mensen die willen scheiden werken nu samen om deze gezinnen verder te […]