Nauta roept raad op om tegen begroting Veiligheidsregio te stemmen

De begroting voor 2020 van de Veiligheidsregio, een bundeling van regionale hulpdiensten, is niet goed onderbouwd. Dat vindt burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente. Nauta adviseert de gemeenteraad daarom niet in te stemmen met het plan voor volgend jaar. Volgens Nauta is niet duidelijk waarom de Hof meer moet betalen voor arbeidshygiëne en informatieveiligheid. Deze zorgen voor een kostenstijging van 95.000 euro, zegt de burgermoeder. De gemeente vraagt nu om opheldering.

Gerelateerde berichten

  • Glasvezel op Goorse industrieterreinen24 november 2016 Glasvezel op Goorse industrieterreinen Er komt een gratis glasvezelnetwerk op de Goorse industrieterreinen Zenkeldamshoek, Spechthorst en De Whee. Initiatiefnemer is de Goorse ondernemer Herbert ter Morsche van Your Fiber en […]
  • reggelaantje21 juni 2013 Goor 750 jaar: een klassiek straatbeeld In dezer dagen van het vieren van 750 jaar stadsrechten, is de betrokkenheid met ’t Twentse Haagje groot bij de bevolking. De Gorenaren lijken trots op Goor. En de drang naar het verleden […]
  • 25 juni 2017 Duizenden langs de kant voor Allegorische Optocht Het is en blijft één van de grootste hoogtepunten van het School-en Volksfeest: De Grote Allegorische Optocht. Ook deze zondag stonden duizenden Gorenaren en mensen van daarbuiten weer […]
  • IJsbaan ’t Slag gesloten31 december 2010 IJsbaan ’t Slag gesloten De Goorse IJsbaan zal vanavond tot 22.00 uur geopend zijn. De baan zou vandaag vanaf 10.00 uur toegankelijk tot 14.00 uur  maar de ijsvloer is niet goed genoeg.
  • Paardenmarkt, kerstbeurs en muziek8 december 2017 Paardenmarkt, kerstbeurs en muziek De vroegen vogels komen op deze ochtend al vroeg aan hun trekken. De paardenmarkt is opgestart en langzaamaan ontwaakt ook de rest van Goor met de eeuwenoude traditie van 't Twentse Haagje […]