Goorse clubs vechten voor lijfsbehoud en de titel

Het einde van het seizoen nadert en dus neemt in veel competities ook de spanning toe. In het weekend van de bevrijding kan Twenthe zich vrijwel verzekeren van lijfsbehoud als het wint van Reunië. De marge is acht punten in het voordeel van de Goorse ploeg, die wel heel zwaar gehavend is voor het treffen met de concurrent. GFC gaat op haar beurt op jacht naar de titel. De ploeg speelt tegen ABS uit Bathmen. Het duel wordt om 13.00 uur al gespeeld in verband met Bevrijdingsdag. Hector kan zich verzekeren van lijfsbehoud door bij concurrent DAVO te zegevieren. De tussenstanden van de duels zijn morgen hier te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Zware duels voor Twenthe en Hector6 oktober 2018 Zware duels voor Twenthe en Hector Het lijkt erop dat de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G de borst nat kunnen maken. Twenthe gaat in 3A op bezoek bij Saasveldia. Die ploeg walste vorige week nog met 6-0 […]
  • Middenmoot-duels voor Goorse clubs23 maart 2019 Middenmoot-duels voor Goorse clubs De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs meten zich morgen alledrie met clubs die niet ver weg staan in de middenmoot van de twee ranglijsten. Twenthe treedt op het eigen kunstgras […]
  • Bus naar Hengevelde voor derby19 januari 2019 Bus naar Hengevelde voor derby De voetbalcompetitie voor de Goorse clubs begint morgen met direct een cruciaal duel voor vv Twenthe in de derde klasse A. De Hofderby in Hengevelde tegen WVV kan direct de toon zetten […]