Reünie legt Twenthe op het hakblok

Reünie liet vanmiddag op sportpark De Wildbaan in Borculo geen spaan heel van de hoofdmacht van Twenthe. Vanaf het eerste fluitsignaal nam de gastheer het initiatief en Twenthe stond erbij en keek er naar. Toch duurde het ruim twintig minuten voordat Reünie tot scoren kwam, een inschattingsfout van doelman Bas Zweers werd genadeloos afgestraft. Zuur voor de Goorse goalie, die net van een blessure is teruggekeerd en met een sterk seizoen bezig is. Reünie bleef aandringen en liep in het eerste bedrijf simpel uit naar een 3-0 voorsprong, Twenthe wist er niets tegenover te stellen en de spelers gingen met hangende kopjes de kleedkamer in. Na de thee was het een herhaling van zetten. Tien minuten na rust scoorde Reünie de 4-0 en liep in een kwartier zelfs uit naar 7-0. Dit was tevens de eindstand, in de slotfase liet Reünie de teugels vieren en was Twenthe niet bij machte. Twenthe moet echt volop aan de bak om nacompetitie te ontlopen en heeft daarvoor nog twee wedstrijden waarin het niet de minste tegenstanders ontmoet, het ontvangt 19 mei Saasveldia en gaat 26 mei op bezoek bij koploper Eilermark.

Gerelateerde berichten

  • Goor massaal tegen besluit gemeente in eikenkwestie9 januari 2018 Goor massaal tegen besluit gemeente in eikenkwestie "Werkelijk bizar en ongehoord dit", "Wat! Dat meen je niet" en "typisch Goor". Een greep uit de stortvloed aan reacties op het kappen van de oude monumentale eikenbomen aan de Gondalaan. […]
  • Felicitatie14 maart 2013 Felicitatie Hallo Linda Ook namens ons van harte en maak er een mooie dag van groetjes Bertus en Marianne de wals
  • Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk21 september 2015 Verschillende geloven en culturen verbonden in de kerk De landelijke vredesweek is ingegaan en in Goor werd daarvoor gisteren het startsein gegeven in de Petrus en Pauluskerk. Een unieke kerkdienst waar verschillende groepen christenen en […]
  • Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp10 november 2017 Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp Karlijn Nijenkamp vierde gisteren haar 25-jarige verjaardag. Op een groot spandoek voor haar woning hebben haar vriendinnen haar levensloop samengevat. Ook via deze weg wordt de jarige in […]
  • Workshop van Olga voor ouderen6 oktober 2015 Workshop van Olga voor ouderen Bewegen met Olga Commandeur. De sportinstructrice, bekend van het dagelijkse programma Nederland in Beweging, komt volgende week dinsdag naar zorginstelling De Stoevelaar. Commandeur komt […]