Reünie legt Twenthe op het hakblok

Reünie liet vanmiddag op sportpark De Wildbaan in Borculo geen spaan heel van de hoofdmacht van Twenthe. Vanaf het eerste fluitsignaal nam de gastheer het initiatief en Twenthe stond erbij en keek er naar. Toch duurde het ruim twintig minuten voordat Reünie tot scoren kwam, een inschattingsfout van doelman Bas Zweers werd genadeloos afgestraft. Zuur voor de Goorse goalie, die net van een blessure is teruggekeerd en met een sterk seizoen bezig is. Reünie bleef aandringen en liep in het eerste bedrijf simpel uit naar een 3-0 voorsprong, Twenthe wist er niets tegenover te stellen en de spelers gingen met hangende kopjes de kleedkamer in. Na de thee was het een herhaling van zetten. Tien minuten na rust scoorde Reünie de 4-0 en liep in een kwartier zelfs uit naar 7-0. Dit was tevens de eindstand, in de slotfase liet Reünie de teugels vieren en was Twenthe niet bij machte. Twenthe moet echt volop aan de bak om nacompetitie te ontlopen en heeft daarvoor nog twee wedstrijden waarin het niet de minste tegenstanders ontmoet, het ontvangt 19 mei Saasveldia en gaat 26 mei op bezoek bij koploper Eilermark.