Hector veilig na zege op DAVO

Hector heeft zich vandaag veilig gespeeld en is dus vrij van eventuele degradatiestress. De uitwedstrijd tegen DAVO werd in Deventer met 1-3 gewonnen en daardoor is de ploeg van trainer Mark Dijkstra zeker van lijfsbehoud. In een voor rust gelijk opgaand duel waren er iets meer kansen voor de thuisploeg die met name in aanvallend opzicht het Hector af en toe moeilijk maakte. De openingsgoal viel vlak voor rust toen Gino Nater werd vrij gespeeld en kon binnen schieten.

Na rust nam Hector steeds meer het initiatief en kreeg het aantal goede kansen. De 1-1 van Unal Kel was dan ook verdiend. Hij kwam door op links waarna hij kon scoren. Daarna kwam Arno Katera in de ploeg voor spits Marinus Wolters en die wissel pakte uitstekend uit. De A-junior toonde veel dreiging op rechts en in de spits en werd twee keer goed vrijgespeeld waardoor hij met de 1-2 én de 1-3 de zege veilig kon stellen. Hector is nu de nummer acht in de vierde klasse G met 32 punten uit 23 wedstrijden. Volgende week spelen de groen-witten thuis tegen De Gazelle.