Apollo houdt reünie voor alle leden

Muziekvereniging Apollo organiseert op 12 oktober een feestelijke reünie voor alle mensen die in de afgelopen honderd jaar lid zijn geweest. De aanwezigen kunnen genieten van fotomateriaal dat de speciale expositiecommissie met heeft samengesteld. Daarnaast is er van elk decennium een banner gemaakt die vol foto’s en artikelen staat. De bijeenkomst vindt plaats in Goor en wordt rond middaguur aangevangen. Over de locatie brengt de muziekvereniging binnenkort nog verdere details. (oud)-lede kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina van ApolloGoor of via de website van Apollo.

Gerelateerde berichten

  • Volop verrassingen voor jarig Apollo12 oktober 2019 Volop verrassingen voor jarig Apollo Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats […]
  • Reünie Apollo op 12 oktober24 juli 2019 Reünie Apollo op 12 oktober Was jij erbij toen de Drumfanfare in 1995 (foto) de eerste prijs tijdens een concours behaalde? Of was je lid van Muziekvereniging Apollo ten tijde van de eerste nationale titel? Kom dan […]
  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Gorenaren weer massaal de bult over29 augustus 2022 Gorenaren weer massaal de bult over Met hordes tegelijk gingen jonge en oudere Gorenaren dit weekeinde de Herikerberg over om naar het Markelose Dorpsfeest te gaan. Vooral gisteren was Goor goed vertegenwoordigd met de […]
  • Negen leerlingen Apollo geslaagd11 juli 2022 Negen leerlingen Apollo geslaagd Negen leerlingen van Muziekvereniging Apollo zijn geslaagd voor het muziektheorie- en praktijkexamen voor het HaFa A-, B-, of C-diploma voor Harmonieorkesten, Fanfares en Brassbands. De […]