Inbraak bij Kringloop-outlet

De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te maken. Geld dat bestemd is voor sociale doeleinden. Bij de inbraak werd ook schade aan de inboedel veroorzaakt. Er is aangifte gedaan bij de politie die onderzoek doet van de inbraak die tussen vrijdag 17:00 uur en zaterdag 10:00 uur gepleegd moet zijn. Een aantal vrijwilligers is heeft aangegeven af te zien van de vrijwilligersvergoeding om daarmee een deel van de schade te vergoeden. Het is niet bekend hoeveel geld er is gestolen.

Gerelateerde berichten

  • Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…16 maart 2018 Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet… Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van 'Hof van Anpakk'n' de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is […]
  • Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat29 november 2017 Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er […]
  • Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over8 april 2021 Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over De activiteiten van Witgoed Habbekrats, dat in de Goorse Grotestraat was gevestigd sinds januari van het vorig jaar, worden overgenomen door Kringloop-outlet Hof van Twente. De […]
  • Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen26 november 2020 Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen In de afgelopen dagen is maar liefst zeven keer ingebroken of zijn er pogingen tot inbraak geweest in Goor. Na de twee eerder gemelde insluipingen in de Gondalaan was het vannacht raak in […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]