Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief

Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat komende zaterdag vijf compleet verzorgde ontbijtjes verloten in het kader van Moederdag. Om kans te maken op een ontbijt kunnen klanten na aankoop bij één van de deelnemende winkels een bon invullen met persoonlijke gegevens. Er kunnen onbeperkt bonnen worden ingevuld tijdens de actie die doorloopt tot komende zaterdag 15.00 uur. Daarna vindt direct de trekking plaats en worden de winnaars persoonlijk ingelicht. Het ontbijt wordt komende zondagochtend vers bereid aan huis bezorgd door medewerkers van Bar Bistro d’Olde Smidse.

Gerelateerde berichten

  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • Winnaars Moederdag-ontbijt bekend12 mei 2018 Winnaars Moederdag-ontbijt bekend De winnaars van de Moederdagactie van Goor Collectief zijn vanmiddag bekend geworden. Namens de ondernemersvereniging trok Wiljan van Regteren vijf actiebonnen uit de een doos met daarin […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Black Friday in Goor19 november 2018 Black Friday in Goor De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]