Van der Ploeg in Portret

Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende verschijning. Benieuwd wie Annemarieke is en waar ze vandaan komt? Dan kunt u zondag 12 mei tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hofstreek Portret luisteren. De herhaling van deze uitzending is op maandag 13 mei om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 FM en op 107.0 FM Markelo in de ether en op de kabel in de gehele Hof van Twente. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.

Gerelateerde berichten

  • Van Ommen centraal in Portret4 oktober 2019 Van Ommen centraal in Portret René van Ommen is zondag te gast bij Hofstreek Portret. De Gorenaar is een bekende in 't Twentse Haagje door zijn vele werkzaamheden. Zowel beroepshalve als door zijn voorzitterschap van […]
  • Koster te Wierik in radio-portret4 september 2015 Koster te Wierik in radio-portret Het leven van Henny te Wierik staat komende zondag centraal in het programma Portret van Hofstreek FM. Te Wierik is koster in de Petrus en Paulus-parochie en vervoert hij cliënten van […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Ismail Gögen te gast in Portret3 april 2018 Ismail Gögen te gast in Portret In Hofstreek Portret is zondag de 40-jarige Ismail Gögen te gast. Gögen  woont momenteel nog met wat ondersteuning in Rijssen, maar komt volgende maand terug naar Goor. Hij is enthousiast […]
  • Liga Vilmane zondag in Portret28 november 2018 Liga Vilmane zondag in Portret Liga Vilmane is zondag te gast in Portret. Ze is geboren en getogen in Letland, waar ze ook  de eerste muzikale stappen heeft gezet. Na haar opleiding op het conservatorium in Enschede […]