Wie heeft er nog Apollo-materiaal?

Muziekvereniging Apollo opent medio augustus de expositie ‘100 jaar Apollo in Woord en Beeld’. Een zeer actieve expositiecommissie is met de voorbereidingen al een paar jaar bezig. Duizenden foto’s en oude krantenartikelen zijn gevonden en gescand. En prachtige verhalen komen weer boven water. Toch is de commissie nog op zoek naar uniek materiaal dat bij de mensen thuis in de lades ligt. Heeft u materiaal in uw bezit wat te maken heeft met Apollo en wilt u dit uitlenen, stuur dan een mail naar aliwes180548@nullgmail.com

Gerelateerde berichten

  • Nieuw digitaal thuis Apollo19 januari 2015 Nieuw digitaal thuis Apollo Op de dag dat de Goorse muziektrots Apollo precies 95 jaar en 7 maanden bestaat is de nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe digitale thuis van de Goorse muziekvereniging heeft een […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Gelukkig droge taptoe brengt velen op de been20 september 2014 Gelukkig droge taptoe brengt velen op de been Even leek de regen spelbreker te worden. Na de fikse wolkbreuk boven Goor van zaterdagmiddag moest er in allerijl nog ruim vijftig kuub water van het kunstgrasveld op sportpark ’t […]
  • Goor is klaar voor groots Reggetheater28 september 2017 Goor is klaar voor groots Reggetheater Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met […]
  • Volle bak bij Reggehof-reünie3 oktober 2014 Volle bak bij Reggehof-reünie Het wordt druk morgenavond in de Goorse Reggehof. Voor de reünie naar aanleiding van het 20-jarig bestaan zijn al 500 gratis kaarten uitgegeven. Volgens directeur Ruut te Velthuis kunnen […]