De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS6

Goor zal morgenavond met meer gretigheid dan anders afstemmen op SBS6. De uitzending van de Roelvinkjes bij De Herfstzon is namelijk te zien op de zender van John de Mol. ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’ is een nieuw programma en hiervoor ging de flamboyante familie uit Amsterdam drie dagen intern bij het verzorgingstehuis. Ze maakten ook nog een uitstapje naar De Sportschool. De uitzending begint om 20.30 uur.

Drommen tieners gingen voor De Herfstzon op de foto met Dave en Donny Roelvink

Gerelateerde berichten

  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes28 maart 2019 Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes Een drukte van belang vanmiddag rond Huize Herfstzon. Een grote groep jongeren had zich verzameld om een glimp op te vangen van de Roelvinkjes. En dat was niet voor het eerst want dat […]
  • Kerstmarkten en Ditis Goorus14 december 2018 Kerstmarkten en Ditis Goorus Naast de Goorse Paardenmarkt die vanochtend van start is gegaan meldt de evenementenlijst voor het komende weekeinde vanmiddag een kerstmarkt bij Huize Herfstzon waar ook de […]
  • “Melissa moet na Mis(s)-verkiezing naar The Voice”5 mei 2017 “Melissa moet na Mis(s)-verkiezing naar The Voice” Een prominente plek voor Melissa de Lat in het tv-programma Pauw gisteravond. De 21-jarige Goorse, die door een hersenbeschadiging een beperkte motoriek heeft, staat morgen in de finale […]
  • Goorse Melissa in finale Mis(s)-verkiezing SBS616 april 2017 Goorse Melissa in finale Mis(s)-verkiezing SBS6 Melissa de Lat is één van de acht finalisten van de landelijke Mis(s)-verkiezing voor mensen met een handicap. Deze verkiezing is een initiatief van de Lucille Werner-foundation samen met […]