Zomermarkt bij De Stoevelaar

Voor de zomermarkt bij De Stoevelaar, op zaterdag 15 juni, is de organisatie, nog op zoek naar hobbyisten die eigengemaakte spullen willen verkopen. De markt is van 14.30 uur tot 17.30 uur in de Stoevelaar. De eerste tafel is gratis, elke volgende tafel kost €5.00. Aanmelden kan via a.botterhuis-kleinbeekman@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Zomermarkt in De Stoevelaar5 juni 2019 Zomermarkt in De Stoevelaar Een gezellige zomermarkt in het Carintreggeland huis van de Stoevelaar. Zaterdag is weer zover van 14.30 uur tot 17.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze markt te komen bezoeken. […]
  • Ouderen op pad met leerlingen5 juni 2019 Ouderen op pad met leerlingen Deelnemers van Dagvoorziening ‘Binnenhof’ hebben genoten van een ochtend samen zijn met leerlingen van de Waerdenborch.  Ieder jaar vindt er een uitwisseling plaats met leerlingen […]