Bouwmeester exposeert op Holterberg

Het werk van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester is te zien in het bekende natuurmuseum op de Holterberg. Onder de titel ‘Veren en haren’ heeft Bouwmeester zijn favoriete vogels van zoogdieren en vogels op groot formaat tentoongesteld. Han Bouwmeester is inmiddels 11 jaar full-time natuurfotograaf die internationaal bekendheid geniet met zijn foto’s. Ook biedt hij zogenoemde ‘fotoschuilhutten’ in samenwerking met organisaties als Landschap Overijssel en Staatsbosbeheer. In het natuurmuseum staan meer dan 40 prints op aluminium en glas van Bouwmeester die tot het eind van dit jaar bekeken kunnen worden.

Gerelateerde berichten

  • Bizarre bottenvondst Goorse natuurfotograaf16 januari 2019 Bizarre bottenvondst Goorse natuurfotograaf Een bizarre vondst door de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester aan de Ulkenweg in Ambt Delden. Daar zag hij beenderen van een dier gewikkeld in een laken. Bouwmeester maakte er foto's […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]
  • Bloedmaan boven Goor…29 juli 2018 Bloedmaan boven Goor… Vele Gorenaren togen afgelopen donderdag naar buiten om de unieke maansverduistering te aanschouwen. Sommigen zagen niks, anderen ontwaarden de gloedvolle rode bloedmaan wel. Zo ook Erik […]
  • Jubilerend Weverke met speciale tentoonstelling11 maart 2018 Jubilerend Weverke met speciale tentoonstelling In het kader van het 40-jarig jubileum van Weefkring ’t Weverke wordt volgende week vrijdag door burgemeester Ellen Nauta een speciale tentoonstelling geopend in het Goors Historisch […]
  • Items gevraagd voor tentoonstelling Stoomblekerij1 augustus 2019 Items gevraagd voor tentoonstelling Stoomblekerij Als onderdeel van het eerder aangekondigde theaterspektakel 'Rooie Roozen' van Smartlappenkoor Ditis Gôôrus, komt er ook een tentoonstelling over de Twentse Stoomblekerij in Goor. […]