Voetbalgeluk…

Een nationaal voetbalfeest is uiteen gespat na de nachtmerrie van gisteren in de Johan Cruijff Arena en dat dreunt ook bij Ajax-fans nog even na in Goor en omgeving. Ook bij een plaatsgenoot die ruim 10.000 euro had kunnen verdienen bij winst van Ajax in de finale van de Champions League. Zijn weddenschap kan in de prullenbak. Reden voor de redactie van Oald Goor om af te dalen naar gelukkigere voetbaltijden in ’t Twentse Haagje. Neem hier deze prachtige prent van midden jaren ’30, toen het eerste team van Hector beslag wist te leggen op het kampioenschap.

Gerelateerde berichten

  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]
  • Hector sluit af met remise10 mei 2015 Hector sluit af met remise Hector heeft vanmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen laagvlieger Vosta. In Enschede was het bij rust nog 0-0 in een wedstrijd waarin duidelijk werd dat […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • Hector onderuit tegen Avanti in Glanerbrug26 oktober 2014 Hector onderuit tegen Avanti in Glanerbrug Hector is er niet in geslaagd om voor een verrassing te zorgen in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug verloren de groen-witten met 2-0. Op het einde van een […]
  • Nederlaag voor Hector na matig duel in Enschede15 november 2015 Nederlaag voor Hector na matig duel in Enschede Hector heeft in de uitwedstrijd tegen Enschedese Boys een 2-1 nederlaag moeten slikken. In een van beide kanten matige wedstrijd kwamen de EnschedeĆ«rs gelukkig op 1-0, na een […]