WMO op bezoek bij UT en Roessingh

Jaarlijks gaat de WMO-raad Hof van Twente op werkbezoek naar instellingen en organisaties die een raakvlak hebben met het werk van de raad. De raad bracht onlangs een bezoek aan MIRA op de UT en aan het revalidatiecentrum Het Roessingh. Bij beide instellingen heeft de raad veel indrukken opgedaan. De raad heeft het bezoek aan de Universiteit Twente en Het Roessingh als zeer leerzaam en indrukwekkend ervaren. Roessingh Research and Development en de WMO-raad Hof van Twente hebben besloten om elkaar te helpen en te adviseren.
wmowerkbezoek

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds1 juni 2022 Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds Terwijl er door de redactie van deze site keihard wordt gewerkt om de Schoolfeestkrant op tijd in de bus te krijgen, staat inmiddels van organisatie van het Feest der Feesten het vierde […]
  • Hofdance met gevarieerd programma6 februari 2015 Hofdance met gevarieerd programma Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde de 13e editie van Hofdance. Morgenavond zullen individuen en dansgroepen zich presenteren op het grote podium in de theaterzaal van De […]
  • CDA wil minder bekeuringen zien15 mei 2015 CDA wil minder bekeuringen zien Het CDA wil dat het takenpakket van BOA'S (buitengewoon opsporingsambtenaar) wordt herzien. Volgens de christen-democraten moet dit onder de loep worden genomen nu alle bonnen in […]
  • De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS620 mei 2019 De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS6 Goor zal morgenavond met meer gretigheid dan anders afstemmen op SBS6. De uitzending van de Roelvinkjes bij De Herfstzon is namelijk te zien op de zender van John de Mol. 'De Roelvinkjes […]
  • Winters Goor…25 februari 2013 Winters Goor… Goor was afgelopen weekend weer bedekt door een dik pak sneeuw. Zaterdag begon het te sneeuwen in het Twentse Haagje en ook zondag kwam er witte vlokken uit de lucht. Er viel centimeters […]