Goors tintje bij bezoek Engelse Prins Harry

Hij werd afgelopen maandag vader van zoon Archie maar kwam toch naar Den Haag om daar de opening van de voorbereidingen op The Invicted Games, luister bij te zetten. De bekende Engelse Prins Harry werd daar onder meer ontvangen door de Goorse minister van Defensie, Ank Bijleveld. Ook de Goorse veteraan Erik Paskamp was aanwezig en poseerde uiteraard met zijn plaatsgenoot. The Invicted Games is een groots internationaal sporttoernooi voor gewonde militairen dat volgend jaar in ons land wordt gehouden. Om de hertog van Sussex te feliciteren met zijn prille vaderschap gaf Minister Bijleveld de Prins een rompertje in camouflagekleuren.

Erik Paskamp en Ank Bijleveld
Ank Bijleveld met Enschedeër Martin Wijnen, de op één na hoogste militair van ons land
Ank Bijleveld overhandigt Prins Harry een speciaal rompertje

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Bijleveld roemt politie en marechaussee26 januari 2021 Bijleveld roemt politie en marechaussee Minister Ank Bijleveld van Defensie heeft zich inmiddels ook uitgesproken over de inzet van politie en marechaussee tijdens de rellen tegen de avondklok en corona-maatregelen van de […]
  • Kritiek op kerkbezoek Bijleveld25 december 2020 Kritiek op kerkbezoek Bijleveld Er is kritiek op het bezoek aan de Hofkerk van minister Ank Bijleveld gisteravond. Dat staat te lezen op de website van de regionale omroep RTV Oost. Ze was daar als privépersoon op […]
  • Bijleveld reikt optochtprijzen uit11 juni 2018 Bijleveld reikt optochtprijzen uit Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat […]
  • Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis15 mei 2018 Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis Als dank voor haar inzet voor de Provincie Overijssel en 'de kleur die ze eraan heeft gegeven' is Ank Bijleveld geëerd met twee portretten in het Provinciehuis in Zwolle. De schilderijen […]