GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland

GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer tot scoren. Dat scoren liet de ploeg in het eerste bedrijf na. GFC kreeg dotten van kansen al in de beginfase maar de doelman en de paal stonden een goal in de weg. De eerste uitval aan de andere kant was direct raak toen uit een voorzet kon worden binnen geschoten. Niet veel later was het, volstrekt tegen de verhouding in, 0-2 toen Broekland uit een vrije trap scoorde.

Na tien minuten in de tweede helft had GFC de stand alweer gelijk getrokken door doelpunten van Tim Wassink en Edo Schnieder. Daarna waren er meer kansen op de 3-2 maar werd ook Broekland met uitvallen gevaarlijk. De 3-2 viel een paar minuten voor tijd toen Tim Wassink zichzelf vanaf rechts uitstekend vrij speelde en de bal fraai binnen kon schieten. Daarna kopte Broekland nog een keer op de lat maar was het GFC dat nog twee keer scoorde. Olaf Siegers werd twee keer de diepte in gestuurd en kon even zoveel keren het doel treffen in de blessuretijd van de wedstrijd. Eindstand 5-2. Daarmee blijft GFC een voorname kandidaat op de titel in de vierde klasse G. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu na 23 wedstrijden 47 punten en dat is één punt minder dan koploper Diepenveen. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en in het laatste duel gaat GFC op bezoek bij Diepenveen. Zondag wacht eerste de uitwedstrijd tegen laagvlieger Nieuw Heeten.


Gerelateerde berichten

  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • GFC heeft weinig moeite met Enter6 mei 2018 GFC heeft weinig moeite met Enter GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na […]