Monique zoekt haar portemonnee

Een bruine dames-portemonnee, met daarin een aantal passen, een rijbewijs en foto`s, daarnaar is Monique op zoek. Ze is deze woensdagavond verloren bij de EMTE. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met Monique via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Poes Macy vermist Bleekstraat24 januari 2019 Poes Macy vermist Bleekstraat Poes Macy is sinds gisteren vermist. Ze is vertrokken vanaf de Bleekstraat en tot heden niet meer gezien. Macy heeft een grijze vacht en witte pootjes, een witte buik en een wit befje. Ze […]
  • Telefoon gevonden Stoevelaarsweg18 maart 2019 Telefoon gevonden Stoevelaarsweg In de bosjes langs de Stoevelaarsweg is een Iphone gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant5 maart 2019 Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant Op de parkeerplaats bij Medisch Centrum "De Oliphant" is een sleuteltasje gevonden. Het sleuteltasje is bruin van kleur en er zitten drie sleutels en een druppel in. Voor informatie kunt […]
  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Cairn Terriër Freek vermist op Herikerberg (Update)30 december 2015 Cairn Terriër Freek vermist op Herikerberg (Update) Tijdens een wandeltocht met haar twee Cairn Terriër`s op de Herikerberg is Monique zojuist één van de hondjes uit het oog verloren. De vrolijke viervoeter luistert naar de naam Freek en […]