Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd

In het Goors Historisch Museum is gisteren het boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd. De eerste exemplaren werden aangeboden aan burgemeester Ellen Nauta, Gonda Eijkelkamp en Johan Rouweler. Tijdens de doop waren er diverse voordrachten van dichters en schrijvers die mee hebben gewerkt aan het boek vol Goorse gedichten- en verhalen uit het verleden. Het boek is uitgebracht door uitgeverij Demer van de Goorse Hannie Rouweler en is onder meer verkrijgbaar via deze LINK.

vlnr: Johan Rouweler, Gonda Eijkelkamp, Ellen Nauta en Hannie Rouweler

Gerelateerde berichten

  • Gedichten en verhalen in boek ‘Goor in de bocht’9 januari 2019 Gedichten en verhalen in boek ‘Goor in de bocht’ Er komt een gedichten- en verhalenbundel uit onder de titel 'Goor in de bocht'. Initiatiefneemster is schrijfster Amy De La Haye die in contact kwam met diverse Gorenaren nadat ze de […]
  • De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide…11 oktober 2021 De Schoolfeestmoorden: Thriller met oorsprong op de weide… Er is veel geschreven over het Feest der Feesten maar een fictieve thriller over gebeurtenissen tijdens het School en Volksfeest was er nog niet. Straks wel want op 23 oktober presenteert […]
  • Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie25 oktober 2021 Boek Schoolfeestmoorden te koop na feestelijke presentatie Het eerste exemplaar van het nieuwe boek 'De Schoolfeestmoorden' van Gorenaar Jan Hulsegge is afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erwin Zwierink van de stichting School en […]
  • Weefontmoeting in Goors Historisch Museum4 oktober 2021 Weefontmoeting in Goors Historisch Museum Tijdens de week van de Weefontmoeting is op komende vrijdag en zaterdag het Goors Historisch Museum doorlopend geopend van 10.00-16.30 uur. Daar zijn de weefsters van weefkring ‘Weverke’, […]
  • Gerard en Janny een gouden paar17 september 2021 Gerard en Janny een gouden paar Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo […]