Femke Bleeker in RTL-show All Together Now

De Goorse Femke Bleeker is op vrijdag 17 mei te zien in het RTL-programma All Together Now. De tegenwoordig in Hengelo woonachtige Bleeker zingt daarin voor een jury van 100 muziekprofessionals die niet alleen het zangtalent beoordelen maar ook de performance. Op haar Facebookpagina zegt Bleeker dat ze daarmee haar angsten overboord heeft gegooid. “Ik kan je zeggen, ik heb best veel gezien en gedaan in mijn zang ‘carrière’ maar dit is andere koek. Ongelofelijk spannend maar ik zou het zo weer over doen.” aldus de 30-jarige zangeres van de band Black Tie Monkey Squad, die op 17 mei vanaf 20:30 uur te zien is op RTL4.

Gerelateerde berichten

  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • GYG Entertainment lanceert gevoelige single over Alzheimer: Stay Strong31 augustus 2022 GYG Entertainment lanceert gevoelige single over Alzheimer: Stay Strong Onder de vlag van het Goorse GYG Entertainment is een single uitgekomen die is geschreven vanuit het perspectief van een dementerende vrouw. Het lied wordt gezongen door de 19-jarige […]
  • Van Sermond in ‘Heel Holland woont’8 juni 2021 Van Sermond in ‘Heel Holland woont’ De Goorse Esther van Sermond was afgelopen weekeinde te zien in het nieuwe woonprogramma 'Heel Holland Woont' op RTL 4. Daarin vertelde zij hoe zij als interieurontwerpster te werk gaat. […]
  • Ingrid Kup in radioprogramma E825 februari 2021 Ingrid Kup in radioprogramma E8 De bekende Goorse ex-zangeres Ingrid Kup is morgen de telefonische gast in het radioprogramma E8 Radio op Hofstreek FM. Ingrid Kup werd in 1954 in Goor geboren en werd bekend als de vrouw […]
  • Postcodeloterij met in totaal ruim 700.000 euro valt in Goor!20 december 2020 Postcodeloterij met in totaal ruim 700.000 euro valt in Goor! Een zeer prettig uiteinde voor een aantal mensen in Goor. Ons Twentse Haagje is vanavond namelijk zeer riant in de prijzen gevallen in de Postcodeloterij in het RTL4-programma Één tegen […]