Oorbel gevonden

Er is gisteren een oorbel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-46671772.

Gerelateerde berichten

  • Bril gevonden in het centrum13 september 2019 Bril gevonden in het centrum In de buurt van de ABN-bank is een bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-23129455.
  • Sleutelhanger / knuffel gevonden25 juli 2019 Sleutelhanger / knuffel gevonden In de Herman Heijermansstraat is een sleutelhanger / knuffel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.
  • Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)20 augustus 2019 Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update) Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de […]
  • American Stafford zoekgeraakt10 juni 2019 American Stafford zoekgeraakt Consternatie rondom De Jachtlust. Daar is Martijn Verdriet zijn bruine American Stafford kwijtgeraakt. Dit is gebeurd ter hoogte van de parkeerplaats. De vinder kan contact opnemen met […]
  • Gewonde kat gevonden Laarstraat / Blauwververij12 juni 2019 Gewonde kat gevonden Laarstraat / Blauwververij Op de hoek van de Laarstraat / Blauwververij is vanmorgen een gewonde kat gevonden. Ze is waarschijnlijk aangereden en is naar de dierenkliniek aan de Hengevelderstraat gebracht. Ze […]