Oorbel gevonden

Er is gisteren een oorbel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-46671772.

Gerelateerde berichten

  • Sleutels bij Carwash gevonden (UPDATE)1 maart 2020 Sleutels bij Carwash gevonden (UPDATE) Rob Jacobi heeft zondagmiddag sleutels gevonden bij Carwash aan de Entersestraat. Wie ze mist kan contact opnemen met hem. De sleutels staan op onderstaande foto afgebeeld. UPDATE: De […]
  • Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg30 september 2019 Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg Langs de Scherpenzeelseweg, ter hoogte van hockeyclub GMHC, is een Skoda-autosleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met aarsentim@nullgmail.com.
  • Sleutel met klompjes gevonden14 oktober 2019 Sleutel met klompjes gevonden Er is een sleutel gevonden met daaraan een paar klompjes. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.
  • Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)20 augustus 2019 Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update) Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de […]
  • Bril gevonden in het centrum13 september 2019 Bril gevonden in het centrum In de buurt van de ABN-bank is een bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-23129455.