Marco Brok ziet Abraham

Marco Brok viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Marco viert zijn verjaardag vanwege zijn werkzaamheden als trucker meestal onderweg, maar bij deze mijlpaal is er geen ontkomen aan. Namens wagenbouwgroep Løp Wa Lös wordt Marco vandaag extra in het zonnetje gezet, zij zullen er tevens voor zorgen dat de voorraad bier tot gezonde proporties afneemt.

Gerelateerde berichten

  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • “Haag” ziet Abraham12 februari 2019 “Haag” ziet Abraham Techneut Marco Hagenouw, in het Goorse ook bekend als "Haag", ziet vandaag Abraham. Het nieuws staat in zijn tuin voorop, hij heeft zelfs zijn eigen Telehaag. Marco wordt van harte […]
  • Marco van den Berg ziet Abraham20 augustus 2015 Marco van den Berg ziet Abraham Marco van den Berg is vandaag ook lid geworden van 'De Mosterdclub'. De zeer gedreven sporter zag zijn boot en huis voorzien van spandoeken met pakkende leuzen. De familie en vrienden […]
  • Hans de Lange ziet Abraham12 januari 2016 Hans de Lange ziet Abraham Hans de Lange heeft zich gevoegd in het rijtje van vijftigers. De Gorenaar werd door zijn vrienden verrast met een fraai banier voor zijn woning. Tijdens de jaarwisseling werd het al even […]
  • Marco Brink ziet Abraham24 augustus 2012 Marco Brink ziet Abraham Marco Brink, alias Brulboei, is vandaag 50 jaar geworden. Voorafgaand aan alle feestelijkheden heeft de familie alvast de nodige versiersels geplaatst. Via deze weg willen ze Marco […]