Kimmels wint biljarttoernooi Spek

Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote wisselbokaal vandoor. De strijd om de derde en vierde plek ging tussen Wim Meerman en John Bruning. Laatstgenoemde won die wedstrijd en werd dus derde.

vlnr: John Bruning, Wim Meerman, Ismaël Gögen en winnaar Henri Kimmels

Gerelateerde berichten

  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal3 januari 2016 Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy […]
  • Landeweer biljartkampioen De Ster30 december 2019 Landeweer biljartkampioen De Ster Stefan Landeweer is de winnaar geworden van het jaarlijkse Kersttoernooi van Café De Ster. Hij versloeg in de finale Wim Meerman en won daarmee naast eeuwige roem een fraaie […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Goorse organiseert  benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten18 september 2017 Goorse organiseert benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten De Goorse Kimberley Karlsson gaat een benefietavond houden voor haar familie die op Sint Maarten getroffen is door orkaan Irma. Die avond is op vrijdag 29 september bij Café Spek aan de […]