Hector wint ruim van De Gazelle en kan hopen op nacompetitie

Door een ruime overwinning op De Gazelle heeft Hector zich officieel veilig gespeeld in de 4e klasse G. Sterker nog: er bestaat nog een kans op de derde periode, maar daarover later in dit artikel meer. De eerste dertig minuten bestond uit weinig kansen. Christian Jimenez en Unal Kel waren verantwoordelijk voor de enige grote mogelijkheden. Vlak voor rust viel toch het openingsdoelpunt: Wesley Zwoferink verzilverde een pingel die hij zelf versierde. Het duurde nog geen vijf minuten voordat ook de tweede treffer op scorebord stond. Joery Wenderman zette zijn vrije trap perfect op het hoofd van Christian Jimenez die de bal binnen kopte. De Gazelle had daarna nog een paar kansen, maar de goed keepende Daniƫl Kolbe hield dat tegen.

Vlak na rust zette Zwoferink de stand op 3-0. De middenvelder werd neergehaald door de keeper en kreeg opnieuw een pingel die hij ook opnieuw binnen schoot. De Gazelle kwam daarna in een goede fase. Uit die sterke fase kwam uiteindelijk een doelpunt, maar dat hadden er twee meer kunnen zijn. In een counter waar Zwoferink rechtsbuiten Katera alleen voor het doel zette, werd het 4-1 en was de wedstrijd beslist.

Door de overwinning stijgen de groen-witten naar de vierde plaats in de derde periode. Boven Hector staan Broekland, Diepenveen en GFC. De laatste twee ploegen doen niet meer mee in de periode. (Een van de twee krijgt periode twee en de andere ploeg wordt kampioen.) Als Hector dus stijgt naar de derde plaats in de periodestand, gaat periode drie naar de ploeg van Mark Dijkstra.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint van Haaksbergen in oefenduel2 februari 2017 Hector wint van Haaksbergen in oefenduel Hector heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen vv Haaksbergen met 2-1 gewonnen. Op het nieuwe kunstgrasveld van sportpark 't Doesgoor was het bij rust 2-0 voor de manschappen van […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Hector weet ook niet van Enter te winnen26 november 2017 Hector weet ook niet van Enter te winnen Het blijft kwakkelen bij sv Hector dit seizoen. Vanmiddag werd het kelderduel tegen sv Enter met 2-1 verloren. Een dure nederlaag want vooraf hadden beide staartploegen 2 punten. Hector is […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]