GFC lijdt duur puntenverlies bij Nieuw Heeten

GFC heeft vanmiddag twee dure punten in de titelstrijd in de vierde klasse G. Ondanks een overwicht een groot aantal kansen kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink niet tot scoren en eindigde het duel bij de Sallandse laagvlieger zoals het begon: 0-0. Waar de rood-zwarten afgelopen donderdag nog vijf keer wisten te scoren in één helft tegen Broekland, wilde de bal er deze zondag niet in. Olaf Siegers, Tim Wassink en Daan Zweers kregen goede kansen maar misten allemaal. Daarbij ontsnapte het ook nog aan een tegengoal. De concurrent om het kampioenschap, Diepenveen, won wel (met 4-1 van Broekland) en heeft nu drie punten voorsprong op GFC met nog twee wedstrijden voor de boeg. Daarin heeft GFC de kansen op de titel nog wel steeds in eigen hand. Het laatste duel is namelijk de topper tegen Diepenveen. Bovendien heeft GFC een beter doelsaldo. Volgende week speelt GFC eerst nog tegen sv Enter dat nog niet helemaal veilig is.

Gerelateerde berichten

  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • GFC met grote supportersschare naar Diepenveen24 mei 2019 GFC met grote supportersschare naar Diepenveen Een Goorse armada komende zondag in Diepenveen waar GFC kampioen kan worden in de vierde klasse G. Meer dan 200 supporters van de rood zwarten gaan per bus richting Salland om de ploeg […]
  • GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie25 mei 2019 GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie Het moet een memorabele dag worden voor GFC morgen. De laatste wedstrijd in het zondagvoetbal kan voor de rood zwarten een afscheid worden met een gouden randje. Bij winst in en tegen […]
  • GFC geen kampioen na nederlaag in Diepenveen26 mei 2019 GFC geen kampioen na nederlaag in Diepenveen Het had zo mooi kunnen zijn maar het werd het uiteindelijk niet. GFC hoopte vandaag afscheid te kunnen nemen van het zondagvoetbal met de titel in de vierde klasse G maar ging onderuit […]