GFC lijdt duur puntenverlies bij Nieuw Heeten

GFC heeft vanmiddag twee dure punten in de titelstrijd in de vierde klasse G. Ondanks een overwicht een groot aantal kansen kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink niet tot scoren en eindigde het duel bij de Sallandse laagvlieger zoals het begon: 0-0. Waar de rood-zwarten afgelopen donderdag nog vijf keer wisten te scoren in één helft tegen Broekland, wilde de bal er deze zondag niet in. Olaf Siegers, Tim Wassink en Daan Zweers kregen goede kansen maar misten allemaal. Daarbij ontsnapte het ook nog aan een tegengoal. De concurrent om het kampioenschap, Diepenveen, won wel (met 4-1 van Broekland) en heeft nu drie punten voorsprong op GFC met nog twee wedstrijden voor de boeg. Daarin heeft GFC de kansen op de titel nog wel steeds in eigen hand. Het laatste duel is namelijk de topper tegen Diepenveen. Bovendien heeft GFC een beter doelsaldo. Volgende week speelt GFC eerst nog tegen sv Enter dat nog niet helemaal veilig is.

Gerelateerde berichten

  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen4 november 2018 Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen Hector boekte vandaag de tweede zege van het seizoen. In Diepenveen werd met 1-2 gewonnen tegen de plaatselijke VV. De jonge A-speler Arno Katera was de grote man aan Goorse zijde. Hij […]
  • GFC wint verdiend van Nieuw Heeten25 november 2018 GFC wint verdiend van Nieuw Heeten GFC heeft vanmiddag een belangrijke en verdiende zege geboekt in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal. Op eigen veld werd SV Nieuw Heeten met 3-1 aan de zegekar gebonden. Bij […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]