CDA in gesprek met Tuindorpbewoners en Stadsraad

De fractieleden van het CDA heeft in haar ronde langs de kernen in de afgelopen week ook kennis gemaakt met de problematiek rondom de renovatie van ’t Tuindorp. In een gesprek met leden van de onlangs opgerichte wijkraad en een opbouwwerker van Salut werd nogmaals duidelijk dat het groot-onderhoud niet vlekkeloos verloopt en de communicatie met woningbouwvereniging Viverion te wensen over laat. Ook de drugscriminaliteit in de Goorse volkswijk kwam aan de orde. Daarnaast sprak het CDA met de Goorse Stadsraad over onder meer de ontwikkeling van sportpark Heeckeren, wijkvoorziening ’t Doesgoor en het tempo van de uitvoering van het verkeersplan Molenstraat.

Gerelateerde berichten

  • ‘Viverion moet Tuindorp geheel en grondig renoveren’1 februari 2019 ‘Viverion moet Tuindorp geheel en grondig renoveren’ In een bijeenkomst die deze week werden gehouden in 't Badhoes op 't Tuindorp hebben bewoners hun ongenoegen ge-uit over de geruchten dat de volkswijk niet in zijn geheel zou worden […]
  • Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes12 juli 2018 Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes Het nieuwe hart van 't Tuindorp wordt komende zaterdag geopend met een open huis voor iedere belangstellende en de presentatie van de te verwachten (kinder)activiteiten. Het nieuwe […]
  • PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp24 augustus 2020 PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp De lokale Partij van de Arbeid wil een vijf-punten plan voor het Tuindorp in Goor. De sociaal democraten vinden dat het veel te lang duurt voor er echte resultaten worden geboekt in deze […]
  • ’t Badhoes nieuwe naam voor buurtvoorziening Tuindorp7 december 2017 ’t Badhoes nieuwe naam voor buurtvoorziening Tuindorp De nog te openen buurtvoorziening in Tuindorp heeft alvast een naam: 't Badhoes. Dat werd deze donderdagmiddag bekend gemaakt in de voormalige peuterspeelzaal aan de Jurriën Sprakelstraat, […]
  • Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 201929 september 2017 Huizen Tuindorp krijgen opknapbeurt in 2019 De woningen in de Goorse volkswijk Het Tuindorp krijgen een fikse opknapbeurt. Dat heeft woningcoöperatie Viverion per brief aan de bewoners laten weten. De renovatie van de huizen moet na […]