Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar

In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. Het Goorse bedrijf wil graag iets doen voor bewoners van de Stoevelaar. Zo is het idee ontstaan om de banken te plaatsen. Dat is gebeurd samen met de tuinvrijwilligers van De Stoevelaar.

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers belevingstuin gezocht5 april 2018 Vrijwilligers belevingstuin gezocht Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar12 maart 2019 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Werken in de bieb van De Stoevelaar19 januari 2017 Werken in de bieb van De Stoevelaar De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. “Met enige spoed. Om de continuïteit te […]