Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar

In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. Het Goorse bedrijf wil graag iets doen voor bewoners van de Stoevelaar. Zo is het idee ontstaan om de banken te plaatsen. Dat is gebeurd samen met de tuinvrijwilligers van De Stoevelaar.

Gerelateerde berichten

  • Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar9 oktober 2019 Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Vrijwilligers belevingstuin gezocht5 april 2018 Vrijwilligers belevingstuin gezocht Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]
  • NL Doet in de Stoevelaar9 maart 2020 NL Doet in de Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis de Stoevelaar wordt zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de handen gestoken in het kader van NL Doet. Zo zal een aantal leden van […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar12 maart 2019 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en […]