Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar

In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. Het Goorse bedrijf wil graag iets doen voor bewoners van de Stoevelaar. Zo is het idee ontstaan om de banken te plaatsen. Dat is gebeurd samen met de tuinvrijwilligers van De Stoevelaar.

Gerelateerde berichten

  • Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar9 oktober 2019 Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Vrijwilligers belevingstuin gezocht5 april 2018 Vrijwilligers belevingstuin gezocht Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar12 maart 2019 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • Zomermarkt in De Stoevelaar5 juni 2019 Zomermarkt in De Stoevelaar Een gezellige zomermarkt in het Carintreggeland huis van de Stoevelaar. Zaterdag is weer zover van 14.30 uur tot 17.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze markt te komen bezoeken. […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]