Titel voor Twenthe 4

Cum Laude kampioen. De mannen van Twenthe 4 hebben op indrukwekkende wijze beslag gelegd op het kampioenschap. De jonge equipe van Gert Meulman kan met nog twee duels voor de boeg de titel niet meer ontgaan. Ze bleven net als de rest van de duels ook gisteren ongeslagen en dus kon het feest gisteren al losbarsten, dat deze week nog wordt uitvergroot.

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe bekert verder28 november 2012 Zaalteam Twenthe bekert verder Het zaalteam van Twenthe Goor heeft de knock-outfase van de districtsbeker bereikt. De ploeg won vanavond met 10-2 van Blauw Wit uit Holten. De bezoekers hadden niets in te brengen tegen […]
  • Hele dure nederlaag zaalvoetbal Twenthe8 april 2017 Hele dure nederlaag zaalvoetbal Twenthe Een zwarte dag voor de zaalvoetballers van vv Twenthe. Ze kregen de titel in de schoot geworpen door een verrassende nederlaag van concurrent Almelo, eerder deze week. Maar Twenthe liet […]
  • Vierde nederlaag voor GFC10 november 2013 Vierde nederlaag voor GFC GFC heeft zondag fiks klop gekregen van Bon Boys. De koploper was in Haaksbergen met 4-1 te sterk voor de Goorse equipe. GFC had te veel respect voor de lijstaanvoerder en kwam met 4-0 […]
  • Twenthe knokt zich opnieuw terug9 maart 2013 Twenthe knokt zich opnieuw terug Twenthe Goor heeft vanavond op de valreep nog een punt overgehouden aan het duel met Hengelo. De bezoekers kwamen voor rust met 2-0 voor, maar net als vorige week kwam de ploeg van trainer […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]