Open Dag Muziekschool

Muziekschool Hof van Twente opent haar deuren om jong en oud(er) te laten zien hoe leuk het is om zelf muziek te maken en hoe groot het aanbod aan muziekonderwijs in de gemeente Hof van Twente is. Zelf een instrument bespelen? Leren zingen of dansen? Vragen stellen over wanneer, hoe en waar? Het kan allemaal bij de Muziekschool Hof van Twente. Neem een kijkje op de Open Dag op zaterdag 25 mei aanstaande tussen 14.00 en 17.00 uur en ontdek wat de muziekschool allemaal te bieden heeft. De Open Dag vindt plaats in De Reggehof, de hoofdlocatie van de muziekschool.

Gerelateerde berichten

  • Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend28 mei 2016 Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend De Open Dag van de Muziekschool is vandaag goed bezocht.  Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om  instrumenten uit te proberen. Voorafgaand aan de Open Dag werden […]
  • Zang, muziek en dans bij open dag muziekschool30 mei 2015 Zang, muziek en dans bij open dag muziekschool Het was een prettige kakofonie deze middag in de lokalen en gangen in en om De Reggehof. De Muziekschool Hof van Twente hield een open dag, waar tientallen jonge muzikanten in spé konden […]
  • Op weg naar een instrument29 september 2018 Op weg naar een instrument Afgelopen week startte op verschillende locaties in Hof van Twente de cursus “Op weg naar een instrument.” De komende twee weken is het nog mogelijk om in te stromen. In deze serie van 30 […]
  • Lentecursus om ideale instrument te kiezen23 februari 2017 Lentecursus om ideale instrument te kiezen Onder de noemer Lentecursus start in de week van 6 maart de cursus Op weg naar een instrument. De cursus bestaat uit 10 lessen en is bedoeld voor kinderen die volgend jaar graag willen […]
  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]