Nieuwe website Stichting Franje

Stichting Franje Hof van Twente presenteert met trots haar nieuwe website. Naast de berichtgeving via de lokale nieuwsmedia is nu ook alles te lezen op de website. Verder heeft de stichting een overzicht van allerlei activiteiten en de reisjes die Franje organiseert. Via de website worden actuele zaken meteen naar buiten gebracht zodat u meteen op de hoogte bent van ontwikkelingen en activiteiten. Neem eens een kijkje op: www.franje.nl.

Gerelateerde berichten

  • Franje gaat koken voor eenzame ouderen29 september 2021 Franje gaat koken voor eenzame ouderen 'Franje kookt over' is de titel van een actie voor alle ouderen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid én een lekkere […]
  • Zomercafé’s bij Franje22 juli 2019 Zomercafé’s bij Franje Daar waar veel families het vakantiegevoel beleven, houdt Stichting Franje haar zomercafé’s. Deze gezellige middagen worden georganiseerd vooral voor de ouderen die in de vakantieperiode […]
  • Scootmobielclub weer van start23 april 2019 Scootmobielclub weer van start Nu de lente is aangebroken gaat ook de Goorse Scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met een aantal toertochten. Daarvoor is er eerst een bijeenkomst over de […]
  • Goors AED-netwerk nu compleet8 april 2019 Goors AED-netwerk nu compleet Er zijn nu 30 AED's in Goor waarmee er een volledige dekking is van apparaten waarmee mensen met een hartstilstand kunnen worden gereanimeerd. De laatste twee defibrillators zijn nu […]
  • Franje verkoopt artikelen bij Emté28 november 2018 Franje verkoopt artikelen bij Emté De stichting Franje houdt komende vrijdag een artikelenverkoop bij de Emté-supermarkt aan de Da Costastraat. De vrijwilligsters van de Welfare staan daar de hele dag met een kraam waar […]