Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie

Een prestatie in optima forma voor de succesformatie van Buddy’s 8. Daar kroonden de darters zich maandagavond tot kampioen van de eredivisie van de oostelijke dartbond DVO. In de laatste dubbel van de avond was de opdracht duidelijk voor Martijn Soomers en Henri Smit: winnen. En zo geschiedde, want Soomers haalde met deze check het kampioenschap definitief binnen, waarna een groots feest losbarstte in Café Buddy’s.

De succesformatie van Buddy’s 8 met v.l.n.r. Martijn Soomers, Niels Groters, Elkjaer Wolff, Henri Smit en John Slag.

Gerelateerde berichten

  • Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie19 april 2016 Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie Goor is volgend seizoen optimaal vertegenwoordigd in de eredivisie van de dartbond DVO. Gisteravond werd het zogenoemde Buddy's 99 kampioen van de eerste divisie A door een 6-3 overwinning […]
  • Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi26 maart 2016 Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi De Goorse darter Elkjaer Wolff heeft vrijdagavond het Delden Open Dartstoernooi op zijn naam geschreven. Hij liet in de finale bij café Smitties, weinig heel van zijn opponent Michiel […]
  • John Slag wint Stampottoernooi27 december 2018 John Slag wint Stampottoernooi John Slag, Bras voor intimi, heeft het Stampottoernooi 2018 op zijn naam geschreven. Het jaarlijkse prestigieuze dart-evenement bij de Buddy's werd een prooi voor Slag nadat hij in de […]
  • John Slag wint Hector Open Darttoernooi7 april 2018 John Slag wint Hector Open Darttoernooi John Slag heeft het Open Darttoernooi van SV Hector op zijn naam geschreven. De Goorse darter won vrijdagavond in de finale van Colin Haverkate uit Ambt Delden. Hij deed dat in stijl door […]
  • Wolff wint darttoernooi bij De Ster9 december 2017 Wolff wint darttoernooi bij De Ster Het Open Darttoernooi bij Café de Ster is een prooi geworden voor Elkjaer Wolff. Hij zegevierde op het gezellige toernooi over Frank Meijer in de eindstrijd. De finale was live te […]