Brandweer rukt uit voor brandje in afvalbak

De Goorse brandweer is rond middernacht uitgerukt voor een melding van een brand in de J.M. De Bruijnstraat. Ter plekke bleek daar een grijze afvalcontainer met plastic en verpakkingen in brand te staan. Volgens de spuitgasten was ‘een klein beetje water’ voldoende om het vuur te blussen.

Foto: Gideon Bekers

Gerelateerde berichten

  • Vuilnisbrand op S1511 mei 2020 Vuilnisbrand op S15 De brandweer moest gisteravond aan het einde van de avond uitrukken voor een brandmelding op de N347 (S15). Daar stond een vuilnisbak in brand op de parkeerplaats tussen Goor en Enter. De […]
  • Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 201611 januari 2017 Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 2016 De Goorse brandweerlieden zijn in het vorige jaar in totaal 106 keer in actie gekomen. Vandaag is het jaarbericht van de Brandweer Twente online gepubliceerd en daarin valt te zien dat er […]
  • Coniferenhaag in brand31 december 2019 Coniferenhaag in brand Aan de Goorse van Enscestraat is gisteravond laat een aantal coniferen in vlammen op gegaan. De haag is vermoedelijk in brand gevlogen na het aansteken van vuurwerk. De brandweer was snel […]
  • Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo21 februari 2020 Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo De Goorse brandweer verleende vanmiddag assistentie bij een grote brand in een kippenschuur aan de Bentelerhaarweg in Bentelo. De tankwagen uit Goor werd daarvoor ingezet. Bij de brand […]
  • Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal27 juli 2016 Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal De brandweer werd vanavond rond 20:30 opgeroepen om een ree uit het Twentekanaal te halen. Omstanders hadden vanaf de Kevelhammerhoek een ree in het water gezien. De brandweer heeft […]