Brandweer rukt uit voor brandje in afvalbak

De Goorse brandweer is rond middernacht uitgerukt voor een melding van een brand in de J.M. De Bruijnstraat. Ter plekke bleek daar een grijze afvalcontainer met plastic en verpakkingen in brand te staan. Volgens de spuitgasten was ‘een klein beetje water’ voldoende om het vuur te blussen.

Foto: Gideon Bekers

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 201611 januari 2017 Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 2016 De Goorse brandweerlieden zijn in het vorige jaar in totaal 106 keer in actie gekomen. Vandaag is het jaarbericht van de Brandweer Twente online gepubliceerd en daarin valt te zien dat er […]
  • Schoorsteenbrand in Kerkstraat18 februari 2019 Schoorsteenbrand in Kerkstraat De Goorse brandweer is vanavond wederom uitgerukt voor een schoorsteenbrand, ditmaal bij een woning in de Kerkstraat. De brand was snel onder controle en met hulp van een hoogwerker wordt […]
  • Albatros bedankt brandweer11 december 2018 Albatros bedankt brandweer Kinderen van de basisschool Albatros hebben vandaag een dankbezoek gebracht aan de brandweer. De telgen wilden de spuitlieden in het zonnetje zetten voor hun nachtelijke werk op 22 […]
  • Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal27 juli 2016 Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal De brandweer werd vanavond rond 20:30 opgeroepen om een ree uit het Twentekanaal te halen. Omstanders hadden vanaf de Kevelhammerhoek een ree in het water gezien. De brandweer heeft […]
  • Schuurbrand aan Stoevelaarsweg7 maart 2019 Schuurbrand aan Stoevelaarsweg De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt voor een brand in een aanbouw van een schuur bij een woonboerderij aan de Stoevelaarsweg net buiten Goor. Door nog onbekende oorzaak ontstond […]