Online verkoop tickets nieuwe theaterseizoen Reggehof begonnen

Vanaf vandaag zijn de tickets voor het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 online te koop via de website van De Reggehof. Het nieuwe seizoen wordt op 20 september gestart met de muziekvoorstelling over Fleedwood Mac. Andere blikvangers zijn de cabaretiers Pieter Derks en Guido Weijers, Ali B, Eddy Zoë en Johan Derksen. Daarnaast organiseert ook RH Events weer diverse muzikale avonden zoals het optreden van de Dirty Daddy’s op 4 oktober. Komende vrijdag is eerst het ‘Blues it Up-Festival’ met de bands Black Bottle Riot en Def Americans. Komende zaterdag is er Apollo’s goes Pop in het kader van het eeuwfeest van de Goorse muziekvereniging Apollo met diverse artiesten.

Gerelateerde berichten

  • Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen17 april 2017 Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen Het aantal bezoekers dat in het afgelopen theaterseizoen een voorstelling in de Reggehof bezocht is veel hoger dan in het jaar daarvoor. Reggehof-directeur Ruut te Velthuis maakte dat […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Potgrond Apollo online te bestellen24 maart 2020 Potgrond Apollo online te bestellen De potgrond-actie van muziekvereniging Apollo gaat wel door maar vanwege de Corona-crisis is de potgrond alleen online te bestellen. Leden van Apollo bezorgen de zakken gratis thuis. Een […]
  • Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up23 mei 2019 Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up Het Blues It Up festival vindt vrijdag plaats in De Reggehof. Def Americans en Black Bottle Riot gaan het nieuwe evenement inleiden. De eerstgenoemde band staat voor het hoofdprogramma. […]
  • Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start2 februari 2019 Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start De beslissing om ook hele andere dingen te doen naast het programmeren van theatervoorstellingen in De Reggehof lijkt tot op heden een schot in de roos. De toegangskaarten voor het […]