Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest

Het is vandaag precies ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’ dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten aftrappen in de Tente. Het is ook de hoogste tijd om de Schoolfeestvlag uit te hangen. Het bestuur van het School- en Volksfeest had die datum enkele jaren geleden op 1 juni bepaald maar nu is gebleken dat de meeste Gorenaren meer hangen aan het fenomeen ‘zes wekke’ is besloten om dat protocol aan te passen. Hij kan dus uit…

Het is voor ons als redactie natuurlijk ook weer de periode waarop we natuurlijk langzaam aan meer aandacht gaan schenken aan het School en Volksfeest en ook graag fraaie foto’s willen delen. Met name van de overbekende vlag die niet alleen in Goor weer uit mag maar ook op andere plaatsen in de wereld gezien mag worden. Stuur de kiekjes dus maar weer naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. We kregen al een hele fraaie binnen van fysiotherapeute Nicole Rodijk die tijdens haar wereldreis de Schoolfeestvlag liet fotograferen op de beroemde Machu Picchu in Peru.

Gerelateerde berichten

  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]
  • Wat een weekend!6 september 2021 Wat een weekend! De Gorenaren die erbij waren raken er niet over uitgepraat. De Dutch Grand Prix op Zandvoort was een immens en geweldig spektakel met de zege van Max Verstappen als grootse apotheose. De […]
  • Geen Dutch Grand Prix zonder Schoolfeestvlag…4 september 2021 Geen Dutch Grand Prix zonder Schoolfeestvlag… Het grootse Formule 1-circus doet Nederland aan en op het circuit in Zandvoort genieten honderdduizenden landgenoten van de sport, de gezelligheid én de zon. Ook uit Goor zijn er enkele […]
  • Ooievaars vaak gespot en op de kiek gezet…15 augustus 2021 Ooievaars vaak gespot en op de kiek gezet… De invasie van ooievaars is bijna niemand in Goor ontgaan. Na het eerdere bericht op deze site, kreeg de reactie via diverse kanalen allerlei foto's binnen van de statige vogels die zich […]