Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest

Het is vandaag precies ‘zes wekke veur ’t Skoolfees’ dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten aftrappen in de Tente. Het is ook de hoogste tijd om de Schoolfeestvlag uit te hangen. Het bestuur van het School- en Volksfeest had die datum enkele jaren geleden op 1 juni bepaald maar nu is gebleken dat de meeste Gorenaren meer hangen aan het fenomeen ‘zes wekke’ is besloten om dat protocol aan te passen. Hij kan dus uit…

Het is voor ons als redactie natuurlijk ook weer de periode waarop we natuurlijk langzaam aan meer aandacht gaan schenken aan het School en Volksfeest en ook graag fraaie foto’s willen delen. Met name van de overbekende vlag die niet alleen in Goor weer uit mag maar ook op andere plaatsen in de wereld gezien mag worden. Stuur de kiekjes dus maar weer naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. We kregen al een hele fraaie binnen van fysiotherapeute Nicole Rodijk die tijdens haar wereldreis de Schoolfeestvlag liet fotograferen op de beroemde Machu Picchu in Peru.

Gerelateerde berichten

  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 201622 juni 2016 Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 2016 De start van editie 141 van het Goorse School en volksfeest was een heerlijke voor de senioren en minder validen. Zij beleefden een oergezellige middag met het smartlappenkoor Ditis […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online1 juni 2017 Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het […]