Bankier van Verzet in Alleman

Op dinsdag 21 mei 2019 draait filmhuis Alleman de film Bankier van het Verzet. Deze film uit 2018 vertelt het oorlogsfilm van Joram Lürsen. De aanvang van de film is om 20.00 uur. De toegang bedraagt zes euro.

Gerelateerde berichten

  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]
  • Tully in Alleman28 februari 2019 Tully in Alleman Filmhuis Alleman de film draait dinsdag de film Tully. Deze fonkelnieuwe komedie is van Jason Reitman en vertelt het verhaal over en moeder die na de bevalling van haar derde kind toch […]
  • Alleman draait The Place14 december 2018 Alleman draait The Place Filmhuis Alleman draait dinsdag de film The Place. Dit drama uit 2017 van PaoloGenovese. De aanvang van de film is om 20.00 uur. De toegang bedraagt zes euro.
  • Niemand in de stad in Alleman8 maart 2019 Niemand in de stad in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Niemand in de stad. De film uit 2018 is van Michiel van Erp. De aanvang is 20.00 uur en de toegang bedraagt zes euro.
  • Alleman vertelt het verhaal van Lucky30 november 2018 Alleman vertelt het verhaal van Lucky Op dinsdag 4 december 2018 draait filmhuis Alleman de film: Lucky. Deze komedie uit 2017 vertelt het verhaal over een man die een extravert leven lijdt. Hij is naast een nukkige, […]