Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek

Er is vandaag een begin gemaakt met de plaatsing van de bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek. Daar worden de houten bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan vervangen in het kader van het project ‘Regge door Goor’. De nieuwe stalen bruggen en de werkzaamheden van van Heteren worden betaald met subsidiegeld dat de stichting Stadsregge Goor kreeg van de Provincie Overijssel.

Gerelateerde berichten

  • Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen28 september 2018 Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen Twee bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek zullen worden vervangen. De bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan zijn onderdeel van het project 'Regge door Goor' en […]
  • Kampster Wolters naar College voor de rechten van de mens30 juli 2020 Kampster Wolters naar College voor de rechten van de mens Martha Wolters gaat volgende week donderdag naar Utrecht waar haar zaak om een woonwagenstandplaats wordt behandeld bij het College voor de rechten van de mens. Zij zegt zich door […]
  • Feestelijke opening bruggen Oma’s Gat9 juli 2019 Feestelijke opening bruggen Oma’s Gat De twee nieuwe bruggen over de vijver Oma’s Gat in de wijk Kevelhammerhoek zijn vernieuwd en worden morgenavond feestelijk ten doop gehouden. Wethouder Harry Scholten zal de nieuwe […]
  • Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden18 juni 2016 Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van […]
  • Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod21 juni 2016 Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze […]