Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek

Er is vandaag een begin gemaakt met de plaatsing van de bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek. Daar worden de houten bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan vervangen in het kader van het project ‘Regge door Goor’. De nieuwe stalen bruggen en de werkzaamheden van van Heteren worden betaald met subsidiegeld dat de stichting Stadsregge Goor kreeg van de Provincie Overijssel.

Gerelateerde berichten

  • Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen28 september 2018 Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen Twee bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek zullen worden vervangen. De bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan zijn onderdeel van het project 'Regge door Goor' en […]
  • Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden18 juni 2016 Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van […]
  • Bezwarencommissie steunt buurt in strijd tegen pelletfabriek15 mei 2018 Bezwarencommissie steunt buurt in strijd tegen pelletfabriek De bezwarencommissie van de gemeente Hof van Twente is het eens met bewoners van de Kevelhammerhoek die ageren tegen de komst van de pelletfabriek van de firma Kwast op het haventerrein in […]
  • Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie13 maart 2018 Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie Bewoners van de Kevelhammerhoek willen voorkomen dat de nieuwe Pellet-installatie op het Haventerrein in werking zal worden gezet. De omwonenden vrezen met name geluidsoverlast als er […]
  • Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod21 juni 2016 Meeste omwonenden vijver hekelen nachtelijk visverbod Omwonenden van de retentievijver in de Kloosterlaan zijn een poster-actie gestart tegen de beslissing van de gemeente Hof van Twente om een verbod op nachtvissen in te stellen voor deze […]