Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen

Het trein verkeer tussen Goor en Zutphen lag vanmiddag enkele uren stil vanwege een aanrijding met een persoon bij Lochem. Reizigers vanuit Hengelo die richting Zutphen zijn vervoerd met bussen. Het treinverkeer kwam om 18:00 uur weer op gang.

Gerelateerde berichten

  • Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE)14 oktober 2016 Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor was vanmiddag voor enige uren niet mogelijk. Tussen Lochem en Delden reden geen treinen door een seinstoring. De verstoring was rond 15:30 uur verholpen. […]
  • Tijdelijk geen treinverkeer na aanrijding, persoon overleden18 oktober 2016 Tijdelijk geen treinverkeer na aanrijding, persoon overleden Op de onbewaakte overweg aan de Meenweg even buiten Goor is vanmiddag een persoon aangereden door de trein. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De trein staat stil op het spoor […]
  • Weg tussen Goor en Lochem afgesloten14 januari 2019 Weg tussen Goor en Lochem afgesloten De N346 tussen Goor en Lochem was lange tijd afgesloten na een ongeval tussen drie personenauto's. Daarbij raakte een vrouw die in één van de wagens zat dusdanig gewond dat zij naar het […]
  • Twee gewonden na botsing op boom28 februari 2016 Twee gewonden na botsing op boom Een frontale botsing in de nacht van vrijdag op zaterdag op de N346 tussen Goor en Lochem. Een personenwagen met twee personen knalde daar op een boom. De inzittenden raakten daarbij […]
  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]