Wiene-Zeldam, Henk Dissel, Apollo en de Peepeetjes

Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde die begint met het eerbetoon van muzikant/zanger Erwin Nyhoff aan ‘The Boss’ Bruce Springsteen in De Reggehof vanavond. Bij café Johnys is er vanavond een Hollandse Avond met onder meer de bekende zanger Henk Dissel en de opname van de videoclip van Orlando (Zwarte Jannes) terwijl dan ook het eerste tentfeest in de regio, in Wiene-Zeldam, al in volle gang is en tot zondagavond doorgaat. Bij de Klokkenkamp is morgenvroeg de Pleinmarkt terwijl het podium van De Reggehof voor Apollo is met diverse artiesten in de jubileumshow Apollo goes Pop. Zondagmiddag is er in de achterzaal van De Ster een speciale voorstelling van kinderkoor De Peepeetjes. Zij brengen de musical ‘The sound of music’. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…12 januari 2018 Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar… De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Abba, Jan en Anny en Beatline1 november 2019 Abba, Jan en Anny en Beatline Weer veel muzikale activiteiten dit weekeinde in het Twentse Haagje. En dit keer met name in nostalgische zin. Zo is er vanavond de tribute-show Abba Gold in De Reggehof met de grote hits […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]