Martin Olijdam 50 jaar !

Hij is in Goor vooral bekend als de superspits van SV Hector in de jaren ’90 die toen begeerd werd door vele clubs. Nu is hij een veteraan. Ook als het om zijn leeftijd gaat. Martin Olijdam is 50 jaar geworden en dus is het feest aan de van Kollaan. Buren, voetbalvrienden, tennismaatjes, vrienden en familie kwamen langs om maar liefst 9 spandoeken en/of Abrahams in de tuin te zetten. Het mondde uit in een kleintje Schoolfeest bij huis dat zijn vervolg krijgt met het ‘officiële’ feest komende zaterdag in de Barghut bij Monte Bello. Namens iedereen een fijne verjaardag gewenst en op naar de 51!

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)21 april 2016 Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE) Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Dubbele Abraham voor olijke tweeling28 juli 2020 Dubbele Abraham voor olijke tweeling De voetbalclubs SV Hector en Heracles Almelo lopen als een rode draad door hun leven in de categorie 'trouw, tot ver na onze dood'. Jacco en Hergert Derking vieren vandaag, de 28e juli, […]
  • Geert Stegeman ziet Abraham6 juli 2020 Geert Stegeman ziet Abraham Een grote plastic fallus maakt het wel duidelijk voor de woning van Geert Stegeman. Hij is nu echt een 'oude lul'. Hij ziet vandaag Abraham en die vijftigste verjaardag mag natuurlijk […]