Martin Olijdam 50 jaar !

Hij is in Goor vooral bekend als de superspits van SV Hector in de jaren ’90 die toen begeerd werd door vele clubs. Nu is hij een veteraan. Ook als het om zijn leeftijd gaat. Martin Olijdam is 50 jaar geworden en dus is het feest aan de van Kollaan. Buren, voetbalvrienden, tennismaatjes, vrienden en familie kwamen langs om maar liefst 9 spandoeken en/of Abrahams in de tuin te zetten. Het mondde uit in een kleintje Schoolfeest bij huis dat zijn vervolg krijgt met het ‘officiële’ feest komende zaterdag in de Barghut bij Monte Bello. Namens iedereen een fijne verjaardag gewenst en op naar de 51!

Gerelateerde berichten

  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)21 april 2016 Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE) Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een […]
  • Max en Pieter samen 100 jaar oud4 juni 2019 Max en Pieter samen 100 jaar oud Max Denneboom en Pieter Huuskes zagen beide op 4 juni 1969 het eerste levenslicht en zijn al sinds hun prille jeugd de beste vrienden. Vandaag zien ze dus samen Abraham. Dit heugelijke […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham16 januari 2020 Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham "En dan ben je zelf aan de beurt' schrijft Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink op zijn eigen Facebookpagina. Vandaag ziet hij Abraham en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. […]