Martin Olijdam 50 jaar !

Hij is in Goor vooral bekend als de superspits van SV Hector in de jaren ’90 die toen begeerd werd door vele clubs. Nu is hij een veteraan. Ook als het om zijn leeftijd gaat. Martin Olijdam is 50 jaar geworden en dus is het feest aan de van Kollaan. Buren, voetbalvrienden, tennismaatjes, vrienden en familie kwamen langs om maar liefst 9 spandoeken en/of Abrahams in de tuin te zetten. Het mondde uit in een kleintje Schoolfeest bij huis dat zijn vervolg krijgt met het ‘officiële’ feest komende zaterdag in de Barghut bij Monte Bello. Namens iedereen een fijne verjaardag gewenst en op naar de 51!

Gerelateerde berichten

  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)21 april 2016 Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE) Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]
  • Marathonwandelaar halve eeuw onderweg5 september 2015 Marathonwandelaar halve eeuw onderweg Hij legt wandelend immense afstanden af maar moet vandaag toch echt in de buurt blijven om een feestje te vieren. Peter Butcher ziet Abraham en dat moet gevierd worden. In zijn werkzame […]