Goorse senioren onderweg…

Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, traditioneel zes weken voor het Feest der Feesten. De reis gaat vandaag via Zenderen, Hertme en Saasveld naar Albergen voor een koffiestop. Daarna via onder meer het landgoed Twickel terug naar de Hof van Twente waar bij de Gebrande Waateren in Hengevelde een lunch zal worden gebruikt. Daarna gaan de bussen richting de Gelderse Achterhoek waar ’s middags in Zelhem de eerste borrel wacht. De Seniorentocht wordt na de terugreis afgesloten bij De Bebsel waar een diner wordt geserveerd en er muziek is van GrandiJoost.


Gerelateerde berichten

  • Senioren genieten volop van tocht en slotfeest11 mei 2017 Senioren genieten volop van tocht en slotfeest Het was een prachtige dag met schitterend weer voor de circa 300 oud-schoolfeestgedienden die vandaag mee waren met de 70e seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Via Saasveld […]
  • Stralende dag voor Goorse senioren…3 mei 2018 Stralende dag voor Goorse senioren… Het zonnetje schijnt en het gemoed is uitstekend. Vanmorgen zijn net na negenen 7 bussen met zo'n 300 Goorse senioren vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een busreis met diverse […]
  • Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek22 maart 2018 Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het […]
  • inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend13 april 2016 inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend De senioren die mee willen met de traditionele Seniorentocht van het School en Volksfeest kunnen zich vanaf nu opgeven. De eerste Schoolfeestactiviteiten, immer '6 wekke veur ‘t […]
  • Stralende Seniorentocht door Gelders landschap12 mei 2022 Stralende Seniorentocht door Gelders landschap De weergoden waren de Goorse senioren vandaag goed gezind. Onder stralende omstandigheden genoten de ouderen van een heerlijke dag tijdens de Seniorenreis van het Goorse School en […]