Lucky Luuk 25 joar

Hij neemt elke gelegenheid te baat om een feestje te vieren. En dan komt zijn eigen 25ste verjaardag natuurlijk goed uit. Luuk Sligman ziet vandaag halve Abraham en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Gisteren werd hij al verrast door zijn vrienden met een spandoek, een krant met zijn levensverhaal en opblaasbare poppen. Natuurlijk werd Luuk -die nogal een adept van vrouwelijk schoon blijk te zijn- ook op de hak genomen door zijn vrienden.

Gerelateerde berichten

  • Halve Abraham voor Stef Kemper22 juni 2015 Halve Abraham voor Stef Kemper Stef Kemper, GFC-supporter in hart en nieren, viert vandaag zijn 25e verjaardag. Een doorlopende voorstelling voor Stef, sinds gisteravond is het een komen en gaan van feestgangers in […]
  • Matthijs Meussen ziet halve Abraham13 juni 2016 Matthijs Meussen ziet halve Abraham Het zal de buurtbewoners aan de Deldensestraat de komende dagen niet ontgaan: Matthijs Meussen is 25 jaar. De sympathieke Gorenaar werd vanavond door zijn vrienden in het zonnetje gezet […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Halve Abraham voor Teun Hofmeijer3 mei 2016 Halve Abraham voor Teun Hofmeijer Een halve Abraham vandaag voor Teun Hofmeijer ter ere van zijn 25ste verjaardag. De kameraden hebben zijn huis zondag al van de nodige prullaria voorzien en maken zich op voor het feest […]
  • Ramon Greven ziet halve Abraham15 juli 2012 Ramon Greven ziet halve Abraham Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook […]