Smartphone-avond in De Ark

In De Ark wordt donderdagavond 23 mei een thema-avond gehouden in De Ark. Het thema zal zijn: Smartphone, de kansen en valkuilen van social media. Spreker Daniel Koffeman zal praten over de kansen die er liggen met sociale media. Voor aanvang staat de koffie en thee klaar en aan het eind is er de mogelijkheid om na te praten. De thema-avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Gerelateerde berichten

  • De lijdende kerk in De Ark24 mei 2018 De lijdende kerk in De Ark Als te doen gebruikelijk staat de zondag na Pinksteren in het teken van de lijdende kerk. De Ark in Goor doet hier aan mee door middel van een themadienst en een nacht van gebed. Op […]
  • Gospelkoor Mozaïek treedt weer op in de Ark5 maart 2019 Gospelkoor Mozaïek treedt weer op in de Ark In de Ark is zondag weer een zangdienst in de Ark in Goor, welke weer wordt georganiseerd door gospelkoor Mozaïek. Het koor bestaat 25 jaar, heeft ruim 30 leden en staat onder leiding van […]
  • Drukke Paasagenda Baptisten De Ark13 april 2017 Drukke Paasagenda Baptisten De Ark De Baptistenkerk maakt zich op voor één van de drukste dagen in het jaar. Tijdens Pasen zijn er allerhande diensten in De Ark aan de Irisstraat. Op Goede Vrijdag, morgen, is vanaf 18.00 […]
  • Cursus Vrijheid in Christus van start2 oktober 2017 Cursus Vrijheid in Christus van start De Vrije Baptisten Gemeente start donderdag de cursus genaamd "Vrijheid in Christus". Deze 13-delige avondcursus is bedoeld om te groeien in het geloof. "Wie is Jezus Christus voor ons? En […]
  • Alpha-cursus 2017 in De Ark6 januari 2017 Alpha-cursus 2017 in De Ark In Goor gaat op 30 januari 2017 een nieuwe Alpha-cursus van start. In tien interactieve bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof […]