Twenthe in de problemen

Het wordt nog een hele toer voor vv Twenthe om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen moet morgen wel haast winnen van Saasveldia om zich rechtstreeks te handhaven. Concurrent Losser won afgelopen donderdag namelijk het inhaalduel tegen Avanti met 6-0 en is nu over Twenthe heen geklommen op de ranglijst waardoor de Tricolores nu op de gevreesde 11e plek staan. Ook voor GFC is het erop of eronder. In de vierde klasse G is Enter in eigen huis de opponent. Bij puntenverlies én een zege van koploper Diepenveen is de titelstrijd gelopen en het seizoen voorbij voor de ploeg van trainer Romano Lammertink. Hector gaat voor de laatste periodetitel. De groen witten zijn daarin in de race met Sportclub Markelo en Broekland en gaan morgen op bezoek bij ABS in Bathmen dat daarop ook nog een kleine kans maakt. De tussenstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]
  • Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B8 april 2017 Twenthe voor laatste kans om nacompetitie in 3B Twenthe liet de winst, ondanks een 2-0 voorsprong, vorige week alsnog uit handen glippen tegen Columbia (2-4) maar is desondanks nog niet weg voor een plek in de nacompetitie om promotie […]
  • GFC grijpt naast periodetitel16 mei 2016 GFC grijpt naast periodetitel GFC is er niet in geslaagd om de derde en laatste periodetitel te winnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor thuis met 0-1 van het al gedegradeerde Sportclub Neede dat op de […]
  • GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel1 mei 2016 GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel Van degradatievrees naar een topklassering in de laatste periode. GFC heeft de smaak te pakken en is na de 3-2 zege van vandaag tegen Sportclub Markelo nog volop in de race voor een […]