Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen

Het is de week van de biodiversiteit in de gemeente Hof van Twente en dat betekent dat er ook in Goor diverse activiteiten zijn in dit kader de komende dagen. Zo zal wethouder Harry Scholten woensdag meehelpen om de laatste hand te leggen aan de vernieuwde Huijgenstraat die op de schop is gegaan na een gesubsidieerd buurtinitiatief. Woensdag is ook de officiële start van het ‘Groene’ speelterrein aan de Mulderskamp, de prijswinnaar van de groenste straat van Overijssel). De kinderen van De Gijminkschool
krijgen vanaf een les over wormen die ze ook zelf gaan uitzetten. Tegelijkertijd is dan ook de start- en planpresentatie van ‘Spelen en Ontmoeten in het Groen’ op de hoek Oude Haaksbergerweg/ Mulderskamp. Deze inloopbijeenkomst zijn van 12:30 – 14:00 uur en van 17:00 tot 19:00 uur voor iedereen toegankelijk.


Gerelateerde berichten

  • Werkzaamheden ‘groenste straat’ morgen van start17 september 2019 Werkzaamheden ‘groenste straat’ morgen van start Morgen wordt een begin gemaakt met het project 'Groenste straat' op de hoek Oude Haaksbergerweg en Mulderskamp. Dat gebeurt door buurtbewoners samen medewerkers van ‘De tuinen van […]
  • Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start19 september 2019 Werkzaamheden ‘Groenste straat’ van start Er is gisteren een begin gemaakt met de inrichting van het braakliggende terrein tussen de Oude Haaksbergerweg en de Mulderskamp. Dat wordt ingericht als een bio-diverse terrein met een […]
  • Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ?1 februari 2019 Heeft Goor het groenste initiatief van Overijssel ? Een plan dat is gemaakt voor het nu nog braakliggende terrein op de hoek Oude Haaksbergerweg/Mulderskamp (foto) moet uiteindelijk worden omgetoverd in een kindvriendelijke plek met […]
  • Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend22 mei 2019 Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend Het buurtinitiatief is voltooid. Na maanden van arbeid met vereende krachten is het nieuwe groen- en speelterrein in de Huijgenstraat klaar. In het kader van de week van de […]
  • Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht30 augustus 2018 Terrein naast De Braakmolen wordt opnieuw ingericht De grond van het voormalige speelterrein op de hoek van de Oude Haaksbergerweg en Mulderskamp is door de gemeente vrijgegeven voor een nieuwe inrichting. De grond naast De Braakmolen is al […]