De Hakviolen in Wiene-Zeldam

De Hakviolen treden zondagmiddag op tijdens het zomerfeest in het buurtschap Wiene-Zeldam. De formatie met de Goorse muzikanten Hans Brunnekreeft, Ronald Roerink en Eric Roessink hebben overal in de regio succes met hun ode aan de Achterhoekse band Normaal. De dampende boerenrock begint na het vogelschieten op het feestterrein aan de rijksweg richting Delden net voor de brug. Het feest begint vandaag met een lokale revue, morgen is er een grote buurt-barbeque met zo’n 350 deelnemers waarna er ook weer feest wordt gevierd in de feesttent. Na het optreden in Wiene-Zeldam maken de Hakviolen zich op voor de Hökersmarkt in Zelhem. Die wordt gehouden bij het café waar Normaal zijn oorsprong vondt: Café De Tol.

Gerelateerde berichten

  • Hans van de Hakviolen is ook Abraham6 januari 2020 Hans van de Hakviolen is ook Abraham Het grote feest zal later deze maand gevierd worden maar vandaag is het dan echt zover: Hans Brunnekreeft is 50 jaar geworden. De bevlogen directeur van Music en Show-productions én […]
  • Goor gaat oerend hard in Bentelo13 september 2015 Goor gaat oerend hard in Bentelo Met een volle bus vertrokken ze vanaf de Ster richting het feestterrein net buiten Bentelo: de Goorse liefhebbers van Normaal. Gisteravond trad de band voor de allerlaatste keer op in […]
  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Een feestje bij de buren…5 juni 2015 Een feestje bij de buren… Veel Gorenaren nemen er jaarlijks een kijkje want het is om de hoek. De zomerfeesten in het buurtschap Wiene-Zeldam net buiten Goor staan te boek als gemoedelijk en gezellig. Vanavond […]