Rap en boomstambanken voor jarige Wiekslagschool

Groot feest op het Schoolplein van de Wiekslag vandaag. De openbare school op de Whee vierde het 45-jarig jubileum met een speciale rap en twee blijvende houten herinneringen. Onder leiding van theatergroep ‘Fort van verbeelding’ studeerden de 185 leerlingen een speciale rap in die ten gehore werd gebracht voor alle ouders en grootouders die zich op het plein hadden verzameld. Daarna onthulde directeur Maarten Bomans het kado dat werd geschonken door alle leerlingen en de ouders: Twee fraaie boomstam-banken met de insciptie ‘Wiekslag 45 jaar’.

Gerelateerde berichten

  • Feest en optocht in Herike-Elsen31 mei 2022 Feest en optocht in Herike-Elsen Om alvast een beetje in Schoolfeeststemming te komen is er komend weekend net buiten Goor een zomerfeest in het buurtschap Herike-Elsen. Daar wordt het 45-jarig jubileum gevierd met feest […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie13 mei 2017 Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie De Goorse korfbalvereniging Phenix’72 viert dit jaar het 45-jarig jubileum. Onder de noemer 'Feest der herkenning' wordt daarom een reünie georganiseerd voor oud-leden, ouders die in het […]
  • Kinderen weer naar school in continurooster29 augustus 2016 Kinderen weer naar school in continurooster Na een lange zomervakantie zijn de Goorse kinderen vandaag weer begonnen op de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs op De Waerdenborch zal op deze maandag weer aanvangen. Voor de […]
  • Toneel troef op de Wiekslag1 mei 2015 Toneel troef op de Wiekslag Het is een speerpunt op De Wiekslagschool. Expressie op het gebied van toneel. Tijdens de vierde en laatste toneelavond waren leerlingen van de groepen 5 en 6 te zien op het schoolpodium. […]