Hengelerbrug een maand afgesloten

Vanaf vandaag is de Hengelerbrug een maand lang afgesloten voor verkeer. Er wordt onderhoud gepleegd aan de brug over het kanaal. Het verkeer tussen Goor en Hengevelde wordt omgeleid. Rijkswaterstaat voert het onderhoud uit net als bij vijftien andere bruggen over het Twente-kanaal. De afsluiting van de Hengelerbrug duurt tot en met vrijdag 21 juni.

Gerelateerde berichten

  • Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht4 juli 2019 Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor […]
  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]
  • Woede om bekladdingen in Irisstraat en Kevelhammerhoek25 augustus 2021 Woede om bekladdingen in Irisstraat en Kevelhammerhoek Verschillende objecten in de Irisstraat en op de Kevelhammerhoek zijn afgelopen weekend beklad door een man en een vrouw die daarbij ook op heterdaad zijn betrapt. Het duo kalkte […]
  • De Goorse Groene Gekte…18 juli 2021 De Goorse Groene Gekte… Het zal een spontaan idee zijn geweest van één van de inwoners die zich op zijn zachtst gezegd verbaasd over het welig tierende onkruid in het Goorse en het blijkt direct een lokale […]
  • Overlast door werkzaamheden aan het spoor15 juni 2021 Overlast door werkzaamheden aan het spoor ProRail vernieuwt binnenkort grote delen van het spoor tussen Eefde en Delden. Daarom zijn er, ook in Goor, een aantal overwegen (tijdelijk) afgesloten. ProRail gaat grootschalige […]