Hector wint in Bathmen maar speelt geen nacompetitie

Hector boekte vanmiddag een mooie 2-3 zege bij ABS in Bathmen maar hoeft zich toch niet op te maken voor nacompetitie op promotie naar de derde klasse. Doordat GFC vandaag de derde periodetitel pakte gaat de plek van de rood-zwarten naar de eerstvolgende op de ranglijst (GFC gaat naar het zaterdagvoetbal) en daarvoor is Hector niet in de race. Tegen ABS ging het lang gelijk op met kansen voor beide ploegen.

Het werd wat gelukkig 0-1 door een eigen goal van ABS na toen minuten. Vijf minuten later was alweer gelijk toen Martijn Stegink namens de thuisploeg raak schoot. hij tekende vlak na rust voor de 201 zorgde. Daarna kreeg Hector goede kansen op de 2-2, onder meer via Arno Katera die de paal raakte. Hector ging acherin één op één spelen en schoof Joost Minkjan door naar het middenveld om nog meer druk te creëren en dat miste zijn uitwerking niet. in de absolute slotfase scoorde de ploeg van trainer Mark Dijkstra twee keer en trok de zege over de streep. Eerst kopte Christian Jimenez binnen na een voorzet van Minkjan en eve later speelde Wesley Zwoferink zich vrij om daarna de bal op de de mee opgekomen Dennis ter Elst te spelen. Hij schoot de bal fraai en hard in de kruising: 2-3. Volgende week sluit Hector het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen vv Lettele.

Gerelateerde berichten

  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector26 mei 2019 Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector Hector heeft de laatste wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van Lettele. De Hecotrianen kregen de beste en meeste kansen, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind. Na veertien […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Hector begint met nederlaag in nacompetitie22 mei 2016 Hector begint met nederlaag in nacompetitie Hector is de nacompetitie om een plek in de derde klasse begonnen met een 3-2 nederlaag. In een gelijkopgaande wedstrijd was RSC in Rossum na negentig minuten de gelukkigste. Hector kwam […]
  • Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse16 mei 2016 Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse Hector heeft zich vanmiddag in en tegen Buurse geplaatst voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won na een late goal van Marinus Wolters […]